0
Mi cesta

Total:£0.00

  • Tu carrito está vacio
Ver cesta
Subtotal : £0.00
Seleccionar página

Coneixeu els productes «Ceravé»?, els que la coneixeu ja sabeu què és una aposta segura per cuidar la vostra pell. En aquest blog us explicaré què conté que la fa única i quan la podem usar.
Com sabeu, la principal funció de la pell és la funció barrera, és a dir, evitar la pèrdua d’hidratació i protegir-nos de l’entrada de qualsevol substància agressiva. Un dels components fonamentals de la pell són les ceramides, que constitueixen el 50% dels lípids del ciment intercel·lular. L’alteració de la funció barrera de la pell es pot manifestar en forma de sequedat, augment de la sensibilitat, etc. Per corregir i /o evitar aquests processos, podem utilitzar Ceravé, que conté a la seva composició tres ceramides essencials que restauren la barrera cutània, tecnologia MVE® que assegura una hidratació continua durant 24 hores i , segons la gamma, àcid hialurònic i glicerina amb funció hidratant i nutritiva o actius exfoliants.

Podem distingir dues gammes: la gamma hidrant i la gamma per hiperceratosi.

Hidratants:
Tenim la crema i la loció, que proporciones hidratació i reparació de la barrera cutània. Recordeu que la crema estaria més indicada per pells seques o molt seques. Teniu també crema reparadora de mans i la crema de la cara amb protector solar i sense.
També tenim la llet netejadora i el gel espumós netejador, la primera més recomanada per pells més seques i el segon per pell més aviat grasses.

Gamma per hiperceratosi (SA):
La hiperceratosi es caracteritza per un engruiximent, rugositats i sol estar associada a molta sequedat. Aquesta gamma conté ceramides, la tecnologia MVE, i, segons el producte, urea i actius exfoliants com LHA i l’àcid salicílic. Distingim la loció netejadora, la crema corporal i la crema de peus.

Us tempten els productes? En el següent blog us expliquem quins productes cal utilitzar
segona el problema de pell que tingueu. Us esperem a les farmàcies Forés-del Ruste i Huguet Riba
#loreal#cerave