0
Mi cesta

Total:£0.00

  • Tu carrito está vacio
Ver cesta
Subtotal : £0.00
Seleccionar página

Farmacia Fores

 Carrer de Lisboa 9, 08032, Barcelona

 Dilluns a Divendres de 9 a 13.30h / 16:30 a 20:00h

Dissabtes de 9 a 13.30h

Història de la nostra farmàcia

La Farmàcia es troba al centre del barri d’Horta (al nord de la ciutat), antic municipi que l’1 de Gener del 1904 va ser annexionat a Barcelona. El Maig del 1972, els meus pares van comprar una vella farmàcia. Gràcies a la seva feina i dedicació als seus pacients, es va convertir en poc temps en referència al barri. Durant molts anys van saber mantenir la farmàcia adaptada a les necessitats de la societat. A partir del 2010, m’incorporo a la gestió de la farmàcia amb la voluntat de donar una nova empenta a l’evolució de la farmàcia. Així, l’any 2011 vam reformar la farmàcia incorporant un robot al magatzem per agilitzar la dispensació de medicaments, i ara, el 2017 iniciem l’entrada de la farmàcia al món digital, sempre mantenint com a prioritat l’atenció als pacients. Estem especialitzats en dermocosmètica, formulació magistral, nutrició i dietètica i atenció a mares i nadons. També comptem amb un ampli ventall de serveis.

Nostre equip

Milagros de Ruste

Milagros de Ruste

Llicenciada en Farmàcia; Titular

La primera farmacèutica de la familia. Va ser, des de que van comprar la farmacia i durant molts anys la cara i el cor de la farmacia, amb els quals es va guanyar la gent del barri. Especialista en formulació, la seva gran passió, va fer artesalment totes les fórmules del clients fins a la seva jubilació. Tot i que ja no exerceix, la seva influència en la feina que es fa a la farmacia és evident cada dia, sobretot aquells dies en què ens ve a visitar.

Ramón Forés

Ramón Forés

Llicenciat en Farmàcia; Titular

El cervell de la farmàcia des de que se’n va fer càrrec. Ha estat el responsable de mantenir l’evolució de la farmàcia, tot adequant-la als constants canvis de la societat en aquests més de 45 anys. Gràcies a ell, la farmàcia ha mantingut sempre els més alts nivells de qualitat en l’atenció als clients, la nostra principal raó de ser.

Oriol Forés

Oriol Forés

Doctor en Farmàcia; Titular

La segona generació de farmacèutics, s’ha incorporat els últims anys a la gestió de la farmàcia amb moltes ganes de liderar la transformació que la farmàcia necessita en aquests nous temps on les noves tecnologies són claus en la societat.

Begoña García

Begoña García

Llicenciada en Farmàcia; Subsituta

Durant més de 25 anys ha demostrat la seva professionalitat en el dia a dia de farmàcia. Amb la seva simpatía i coneixements, s’ha fet seva la gent del barri. Ha heredat la passió per la formulació de la farmacèutica titular, i ha incorporat els seus coneixements a la realització de fòrmules magistrals. És també l’especialista en Dermocosmètica de la farmàcia.

David Hernández

David Hernández

Llicenciat en Farmàcia

La més nova incorporació a la farmacia, en poc temps ha aconseguit la confiança de tothom que tracta amb ell. Amb uns amplis coneixements i experiència, no hi ha cap tema en què no doni un bon consell al client.