0
Mi cesta

Total:£0.00

  • Tu carrito está vacio
Ver cesta
Subtotal : £0.00
Seleccionar página

Farmàcia Huguet

 Carretera de Collbanc 50, (Davant del Carrer Progrés) 08903 , Hospitalet de Llobregat. 

 Dilluns a Divendres de 9 a 14 / 16:30 a 20:30

Dissabtes de 9 a 14

Història de la nostra farmàcia

La nostra farmàcia es va obrir el novembre de 1926. El farmacèutic fundador va ser J. Viñeta Teixidó. És una de les farmàcies més antigues de l’Hospitalet de Llobregat. En un principi, es va instal·lar a la part de la rebotiga un petit laboratori on es feien comprimits, xarops per la tos, etc però el que més èxit va tenir va ser la Pomada Canigó, o com es coneixia popularment, la Pomada Negra, usada per curar ferides infectades.
L’any 1974 va passar a mans dels meus pares, Lluís i Maria Teresa, que van adaptar la farmàcia als nous temps, incorporant les novetats tècniques i farmacològiques de cada moment, sense perdre allò que la va caracteritzar des dels seus orígens: la proximitat al pacient i la formulació magistral.
Actualment seguim nosaltres, les seves filles, també farmacèutiques, oferint serveis impensables en aquell 1926, com el Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD), la Determinació del perfil lipídic, ajuda per deixar de fumar i molts altres Serveis.
Per tal d’estar més a prop dels nostres clients, hem fet la pàgina web, tot desitjant que us serveixi i us sigui d’ajuda.
Volem continuar donant el millor tracte i consell, mantenint el nostre.

Lema: «des de 1926, tradició i Modernitat al Servei de la Salut»

Nostre equip

 

Lluis Huguet

Més informació...

Expert en formulació magistral, un dels serveis de la farmàcia que més li agraden. Molt preocupat per la formació, ha realitzat nombrosos cursos en els diferents àmbits de la farmàcia, cosa que li ha permès aplicar les tècniques més avançades. Persona amb grans coneixements, sempre té un bon consell pels clients.

María Teresa Riba

Més informació...

És l’ànima de la farmàcia. El seu bon caràcter li ha permès crear uns vincles molt propers amb els clients. Experta en dermocosmètica i ortopèdia, sempre troba els millors tractaments per tothom. Juntament amb el seu marit, gran impulsora dels canvis que ha sofert la farmàcia en aquests anys.

Anna Huguet

Més informació...

La més jove de l’equip i responable dels programes d’ajuda per deixar de fumar, spd i nutrició. Ha heretat dels seus pares l’interès per la formació i la implicació en l’assessorament als clients. Molt interessada en les noves tecnologies, és l’encarregada de la pàgina web.