0
Mi cesta

Total:£0.00

  • Tu carrito está vacio
Ver cesta
Subtotal : £0.00
Seleccionar página

La neteja bucal en els més petits és importantíssima des dels primers mesos del nostre nadó, ja que la prevenció és el més important perquè els nostres fills aconsegueixin unes dents sanes i fortes. I, per això, hem d’incidir en la importància de la neteja des dels primers mesos de vida.

Però: Quin raspall de dents és apte per al meu fill? Com ha de ser? Cal que posi pasta dentífrica? De quin tipus? Avui volem parlar-vos dels tipus de raspall de dents per a nens, quin escollir segons l’edat, i com ha de ser la neteja per evitar els problemes dentals més freqüents en nens … Esperem que us sigui útil!

Com ha de ser un raspall de dents per a nens?

Hi ha diversos aspectes a l’hora de comprar un raspall de dents per a nens, i un d’ells és la mida: l’ideal és que sigui un raspall petit perquè pugui arribar a totes les zones de la boca i netejar amb facilitat tots els costats de les dents i queixals.

Un altre aspecte a tenir en compte és el tipus de filaments, i en el cas dels nens han de ser suaus i amb el capçal arrodonit. I, ja finalment, hem d’escollir un que tingui el mànec llarg i gruixut perquè el pugui sostenir de manera ferma.

Com triar un raspall de dents per a nens segons la seva edat

Els raspalls de dents per a nens estan classificats per edat de la següent manera:

– Per a nens menors de 3 anys: el raspallat s’ha de fer pels pares i al menys dues vegades a el dia. El raspall pot ser a manera de didal (de silicona) o amb mànec i un petit capçal amb els filaments molt suaus. I, en el cas dels menors de 6 mesos podrem realitzar-lo amb ajuda d’una gasa i sense raspall de dents.

– Per a nens entre 3 i 6 anys: en aquest cas, ja ha de ser el nen qui comenci amb l’hàbit de la raspallada amb la supervisió d’un dels pares. També ha de realitzar-se almenys dues vegades al dia, i el raspall hauria de ser amb un capçal rodó, filaments suaus i un mànec amb el qual es pugui agafar fort.

– Per a nens a partir de 6 anys: en aquesta tercera etapa el nen ha de guanyar encara més autonomia, no s’ha d’oblidar cap dent per netejar i podem introduir un raspall amb uns filaments tipus suaus o mitjans. A més, és a partir d’aquesta edat quan podem introduir el fil dental, i no abans.

Segons l’edat del nostre fill escollirem el més adequat, si

¿Raspall manual o raspall elèctric?

I, ja finalment, un dubte que tenen molts pares a l’hora d’escollir un raspall de dents per als seus fills és si decantar-se per un manual o un d’elèctric.

En aquest sentit, no hi ha motiu perquè els nens no puguin usar un raspall elèctric, però els experts recomanin que es faci a partir dels 8 anys. L’ideal és que aprenguin a raspallar amb un raspall manual, dominin la tècnica, i quan utilitzin un d’elèctric la tasca serà encara més senzilla.

Esperem que aquest post us hagi ajudat i sapigueu triar quin és el millor raspall de dents segons l’edat i l’etapa de l’infant.