0
Mi cesta

Total:£0.00

  • Tu carrito está vacio
Ver cesta
Subtotal : £0.00
Seleccionar página

Control de Risc Cardiovascular

Són factors de risc cardiovascular el colesterol, la diabetes mellitus, la hipertensió arterial, el pes, l’obesitat, el tabac i el sedentarisme. Amb aquest servei, mesurem aquests factors i determinem si hi ha o no risc cardiovascular. En aquest últim cas, donem consells per disminuir aquest risc.

 

Ajudes per deixar de fumar

Està demostrat que el tabac és un factor de risc cardiovascular, de malaltia pulmonar obstructiva crónica, i de diferents tipus de cáncer. El seu consum durant la gestació produeix retard en el creixement fetal i augmenta el risc de compicacions durant l’embaràs. A la nostra farmàcia t’aconsellem quina és la millor manera de deixar de fumar.

 

Sistemes personalitzats de dosificació

Un dels grans inconvenients dels pacients polimedicats és la falta d’adherència al tractament. es a dir, no es preñen la medicació de forma correcte. Amb aquest servei unifiquem tota la medicació en un únic envàs, facilitant la presa correcta de la medicació.

 

Ajudes tècniques per la vida diària / Ortopèdia deportiva

Volem facilitar la vida de persones amb necessitats especials, ja siguin persones grans, esportistes, persones discapacitades etc. Disposem un ampli catàleg de productes per millorar la independencia, així com ajudar els esportistes a conseguir els seus objectius.

 

Dietètica i Nutrició

Cada edat té uns requeriments nutricionals diferents, des de la primera infància fins a l’edat adulta. Per altra banda, la pràctica esportiva amb suplements nutrionals permet aconseguir els objectius amb menys temps i practicar esport de forma saludable. Disposem de productes per cada etapa.

Formulació Magistral

És l’essència de la farmàcia. Disposem d’un laboratori que compleix amb la normativa vigent on elaborem Preparats Oficinals i Fórmules magistrals sota prescripció mèdica com càpsules, locions, emulsions etc.

Programa de prevenció del càncer de còlon

 El càncer de còlon és un tipus de càncer que es pot detectar en estadis primerencs amb una prova molt senzilla. La detecció en aquests estadis inicials, permet la curació de la gran majoria de casos. Per això, el Servei Català de Salut ha engegat
un programa de detecció precoç del càncer de còlon al qual ens hem adherit.
Les persones que rebin la carta de Sanitat convidant-les a fer-se la prova, poden venir.